Şi cum ramÎne cu bunul gust?

vineri, 24 iunie 2011 - o nebunie de MISS ELYNN la 17:38
Dacă s-ar lua Brad Pitt dupa moldoveni, acesta ar trebui sa se filmeze doar în Scary Movie  şi Twilight. ''The Tree of Life'' e un film genial, păcat că spectatorii noştri nu s-au învatat  să aprecieze peliculele  BUNE.
Fiind la capitolul acesta, e imposibil sa nu accentuez cuconada noastra absolventa!
  Balul de absolvire reprezintă ultima seara cînd te mai simţi elev, e acea graniţa între copilarie si maturitate. Din păcate, domnişoarele noastre uita acest lucru, şi scot la plimbare ţinute care iţi intoxica privirea.   Rochii lipsite de gust, culori lipite ca nuca de perete, sclipici, pene, trene, blănuri, dantele, tocuri de 20 cm... Rochia neagra se poartă oriunde, numai NU la acest eveniment! Daca totuşi nu iţi imaginezi seara fără aceasta culoare atunci combino cu nuanţe vii, apetisante ca fuxia, turcuazul etc.
Eu i-aş bate măr pe toţi hair stiliştii care au ridicat acele cuibuiri de ciori , numite coafuri. Florile în păr nu se mai poartă! Acum in voga sunt buclele naturale, părul liber, neîncărcat cu produse de hair styling. Acum se apreciaza NATURALUL . Tot aşa e şi cu make up-ul. Gene false, sclipici, rujuri grele, în comparaţie cu absolventele noastre machiate, Lady Gaga e modestia întruchipata!
Se poartă rochiile lungi, dar dupa 12, poţi să te schimbi şi în chiloţi, pentru ca la cît de beţi muci îs invitaţii, sigur nu le arde de ce tragi pe tine!
Nu e cayul să arăţi ca un brad de Craciun!Rochia trebuie sa fie cu efect,  sa-ţi accentueze darurile de la natură ( decolteu, posterior) şi să-ţi ascundă neajunsurile.
Mai avem multa mămăligă de rugumat pîna vom face diferenţa între valoare şi rahat, dar pina atunci, Brad Pitt ramîne a fi huiduit in cinematografele noastre
A voastră  Miss Elynn- blogger-iţă, autoare, jurnalistă, mai nou stilistă=)