Ciocolată și Piper

joi, 27 octombrie 2011 - o nebunie de MISS ELYNN la 22:13


În afară de droguri, prostituție, SIDA,pedofilie societatea se îmbolnăvește treptat de o nouă maladie: Femeia-Bărbat.
 ...cu un comportament confecţionat, cu o atitudine masculină, dornică să fie cât mai egală cu bărbatul în ierarhia socială. Nu recunosc alt articol de îmbracaminte decât pantalonii și tricoul. În rezolvarea problemelor își folosește ca armă vulgaritatea,forța și exigența. Se crede independentă. Nu are nevoie de bărbat, pentru că s-a transformat în unul din ei. Iar ''funcțiile'' lui le-ai înlocuit cu vibratoare)
A fi puternică, nu înseamnă a fi bărbat! A avea tărie de caracter nu înseamnă
să-ți împrumuți o pereche de testicule! De ce încurci aceste lucruri, draga mea femeie??  Poți fi o luptătoare a vieții purtând tocuri și rochii. O femeie ’’de fier’’ poate fi elegantă și senzuală!

 Fii o Evă care  inspiră încredere și care seduce.Fii una din cele care câștigă pariul cu viața și care poate oferi gingășie unui bărbat. Care știe sa găteasca și în același timp sa fie sexy.Acestea sunt femeile care merită buchete imense de flori. 
Ciocolata și piper. Atitudine și pasiune...
 Femeia moderna acorda atenție bărbatului de lânga ea, produce doar conflicte emoționale, pentru ea dieta și celulita nu îi ocupă timp din viata . Te va întâmpina în familie cu brațele deschise, mereu zâmbitoare și optimistă.
Bărbații sunt sătui de ’’masculii cu sâni’’.
 Femeie!!! Fii femeie!!!