Curva şi Româna

duminică, 31 iulie 2011 - o nebunie de MISS ELYNN la 22:16
Cînd Dumnezeu a împărţit norocul, moldovenii erau în rînd după gaz. Unde s-a mai văzut, ca o ţară atît de mică să adăpostească atît de mulţi proşti? Găgăuzii şi-au elaborat propriul tip de diplome de Bacalaureat! Adică, inculţii ăia care nu li s-au încordat muşchiul să-l studieze pe Eminescu,  pe Blaga,să li se dea diplome de BAC fără nota la română,  apoi  tot ei,vor lupta pentru locurile bugetare din universităţile noastre, vor face spume la gură sa fie în rînd cu studenţii "Rumîni paganîe"

În UTA Gagauzia rata eşecului la matematica e de 5.95%,iar la româna-de doar 4.2%.De ce başkanul nu a eliberat diplome fără nota la matematică? Bun, creeraşul tău nu asimilează această limbă, la urma urmei, nu ai cu cine să o discuţi în autonomia voastră, dar matematica, engleza, istoria?  Poate mîine vor emite cetificate pentru scărpinat în fund, chiolăngeală la ore? Poate başkanul va mai născoci propriul model de euro? Poate FNI?
Însă Formuzal, a dat dovadă de cel mai mare tupeu ŞI OBRĂZNICIE: cere demisia Ministrului Educaţiei pentru neaprobarea documentului dat, că ce   fel de Ministru al Educaţiei, e el, domle' dacă distruge viitorul a 47 de minţi inteligente şi strălucite din Găgăuzia, care idee nu au de Creangă, care în viaţa lor nu au scris un eseu, dar să mai citească?Sărmăneii...
De ce nu privim real la fapte, că sunt nişte inculţi, lenoşi şi analfabeţi! Şi cum spunea o vorbă din popor "Curva i-a mereu prăjina înainte"! De ce moldoveanul nostru cînd pleacă la lucru peste hotare, într-o lună învaţă şi italiană, şi spaniola şi chineză? Dar  nişte insecte parazitare, de cîţi ani staU pe spinarea moldovenilor, nu pot lega două litere în cruce?
De vină sîntem tot noi, că le-am permis ă ajungă la acest nivel