Cu șunci sau fără?

duminică, 17 iulie 2011 - o nebunie de MISS ELYNN la 17:58
Am 56 de kg și mă consider pefectă! Conform unui sondaj efectuat, 99% din bărbați au răspuns, că dacă ar trebui să aleagă între cele 2 fete din imagine, aceștia ar opta pentru cea din stînga :


Da, da da, e chiar Merylin Monroe, cîntărea aproape 55 de kg și avea 1,66 m. Purta nr. 12 la haine ( 42-44), și da, e cea mai sexy femeie care a pășit pe glob- e perfectă!
Deci,de unde au apărut toate standartele? 90-60-90? cine a spus că dacă ai mai multe de 45 de kg, ești defectă? De ce dăm vina pe bărbați, cînd noi singure ne maltratăm zilele cu diete? Ei își doresc alături o femeie sănătoasă, nu un sac cu oase! 
Atunci de ce o iubeau toți pe Merylin? De ce le curgeau balele la toți cînd o priveau? Ce avea ea, iar schelioabele astea nu au? Avea charismă , avea încredere în ea, era veselă, interesantă,inteligentă ( chiar dacă rolurile ei cinematografice demonstrează contrariul)
Dacă mai căscăm ochii observăm că femeia perfectă în creația pictorilor NU E ANOREXICĂ, de exemplu Venus din lucrarea lui Boticelli ''Nașterea zeiței Venus''


Din păcate, acest lucru nu le dă prioritatea totală grăsunelor- hai să fim sincere, 100kg nu înseamnă sănătate! 
Sunt anti Dieta și pro  mod sănătos de viață! Femeia trebuie să fie NORMALĂ, să se vadă și un fund rotund, și un picior mai învelit (nu chibrit) ,și un sîn la urma urmei mai vizibil!